Utbildning

Kunskap ska vara roligt

KUNSKAP

Vad är kunskap om den inte kommuniceras på ett rätt sätt? Jo, den kommer inte få spridning. Den kommer besittas av få och användas på fel sätt av många. Vi på RiskMap vill sprida kunskap kopplad till hållbarhet på ett roligt och tilltalande sätt så att så många som möjligt ska kunna inspireras och använda sig av den.

RiskMap vill hjälpa organisationer med skräddarsydda utbildningar, workshops och föreläsningar inom hållbarhet. Allt från internutbildningar och leverantörsutbildningar till föreläsningar vid publika evenemang. Vi har medvetet valt att samarbeta med få föreläsare som vi har handplockat för att kunna säkerställa kvaliteten. Nedan kan du se förslag på utbildning och föreläsningstyper.

LÄR DIG MER OM RISKMAP VERKTYGET

RiskMap är byggd för att vara enkel och intuitiv. Ibland kan det ändå vara svårt att se alla funktioner som finns och hur datan ska läsas. Om du behöver hjälp på vägen anordnar vi kostnadsfria kurser där vi går igenom klimatrisker som RiskMap behandlar samt hur verktyget kan användas vid analys av klimatrisker kopplade till ditt fastighetsbestånd.

INTERNUTBILDNINGAR

Få med din organisation på företagets hållbarhetsarbete, inspirera dina medarbetare och låt dem bli en del av klimatomställningen.

INTERNFÖRELÄSNINGAR

Har du ett hållbarhetstema på företaget och letar efter en inspirerande föreläsare? Vi hjälper dig att hitta en föreläsare som inte kommer lämna er besvikna.

LEVERANTÖRSUTBILDNINGAR

Få med leverantörer på företagets hållbarhetsarbete, kommunicera dina krav, policy och uppförandekod på ett roligt och interaktivt sätt.

FÖRELÄSNINGAR VID PUBLIKA EVENEMANG

Bjud kunder, hyresgäster eller närboende på en inspirerande föreläsning om hållbarhet. Passa på att använda möjligheten till att berätta om företagets hållbarhetsarbete och framsteg.

Har du några frågor? Se om du hittar svar under FAQ eller ta direkt kontakt med oss!

Prata med oss